Leuk dat je op mijn site kijkt!

Ik, Janne, ben geboren in 1980. Samen met mijn 2 kinderen woon ik in Zaltbommel. Na verschillende soorten werk ben ik nu op de plek waar het voor mijn gevoel pas echt begint.

De afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken wat echt bij mij past. Zuiverheid, openheid, liefdevol, confronterend en kwetsbaarheid zijn mijn krachten. Zowel in vriendschappen, de opvoeding van mijn kinderen en in het werk als energetische therapeut. Werk waar ik voor de volle 100% achter sta. 


In een voor mij lastige tijd heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Luisterkind. Ik vond het zo bijzonder, het raakte me zo diep dat ik hoopte dat zelf ooit te kunnen. Nu ben ik met veel trots een Luisterkindwerker. Met veel liefde en dankbaarheid maak ik afstemmingen. 

Maar er is meer, ik wil blijven groeien. Luisterkindwerker zijn is prachtig, hierin mis ik alleen het echte contact met mensen. Dus beloot ik in 2020 de opleiding tot Sensi-therapeut te starten. Een heerlijk praktische en compacte, maar toch intuitieve manier van werken. 

Een afstemming of een behandeling .... Het is een cadeautje voor jezelf maar zeker ook voor mij om te mogen geven.