Reacties op door mij gemaakte Luisterkind-afstemmingen


"Lieve Janne, dank je wel. Nu zie ik dat ik mag loslaten en kiezen voor mezelf. Dat geeft een heerlijk, bevrijdend gevoel. Je gaat nog heel veel mensen ‘bijlichten’ op het pad dat ze lopen, zo mooi! "


"Bedankt voor je afstemming. Ik zie veel herkenning en je hebt het zo mooi omschreven. Ik kan hier zeker mee aan de slag. Dankjewel" 


"Beste Janne. Wat bijzonder om te lezen, alles viel wel meteen op zijn plaats. Wij als ouders werden ook erg emotioneel. Dank je wel voor deze bijzondere afstemming en vooral voor jouw hulp bij onze vragen en dat je onze jongste diamant hebt geholpen haar vrijheid terug te krijgen. Dankbare groet"


Hoi Janne, mijn zoontje is sinds de afstemming 's nachts zindelijk! Zijn bed is droog. Dankzij jou. Ik vind dit heel bijzonder.


"Hi Janne, ik ben er gewoon stil van en dat gebeurt niet zo snel hahaha. Echt heel raar om dit te lezen en dan te bedenken dat je me niet ‘kent’ maar wel zo kan lezen. Heel aparte en mooie ervaring!! Super bedankt!!!"

"Lieve Janne, bedankt voor je duidelijke afstemming, ik herken mezelf er heel erg in. Het geeft mij erkenning in wat ik voel en ik voel me gesteund hierin rustig door te lopen. Dankjewel nogmaals voor de afstemming"


"Wowwwww heel mooi ben sprakeloos"