Iedere ziel een eigen verhaal


Voor wie 
Een Luisterkind afstemming is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Een baby, kind, volwassene, het kan allemaal. Voor allerlei vragen kun je een afstemming aanvragen.

Bijv. Soms weet je echt niet wat er met je kind aan de hand is. Je ziet iets aan het gedrag maar krijgt er geen grip op. Je kind kan het niet benoemen om wat voor reden dan ook. Een Luisterkind afstemming kan helderheid bieden.

Maar uiteraard ook voor volwassenen. Omdat er momenten zijn in het leven waarin je vastloopt, behoefte hebt aan antwoorden en inzichten. Bij slaapproblemen, vage lichamelijke klachten of dat je gewoon dat ene ongrijpbare puzzelstukje mist.

Verschillende afstemmingen
  • Een Luisterkind afstemming. Een afstemming gericht op allerlei soorten vragen en voor iedereen. Ook voor personen die zich moeilijk of niet verbaal kunnen uiten.

  • Een Kinderwens afstemming. Als het niet vanzelfsprekend is om zwanger te worden, kan een afstemming inzicht geven. Bijv. waarom het zwanger worden niet lukt. Misschien is er al wel een zieltje die haar als moeder heeft uitgezocht maar mogen er eerst nog andere stappen gezet worden. Of misschien is de kinderwens meer een wens om te zorgen.

  • Een afstemming voor geboorte verwerking. Een afstemming die gericht is op een mogelijk trauma wat ontstaan is tijdens de zwangerschap, bevalling of de eerste tijd erna. Dit geldt voor zowel de moeder als het kind.

  • Levensbrug afstemming. Deze afstemming is gericht op het overlijden. Voor mensen voor wie het overlijden nadert. Wat willen ze nog vertellen? Of mensen die al overleden zijn. Hoe gaat het met je daar boven? Of voor nabestaanden die steun willen in hun rouwproces.
  • Geboortebegeleiding. Deze afstemming is voor zwangeren die graag op een bijzondere manier contact willen met hun ongeboren kindje. Dit gaat net iets anders dan bovenstaande afstemmingen. Moeder, en indien gewenst ook de vader, gaat rustig zitten op het hetzelfde moment dat ik ga afstemmen. Dit doen we 4 x in 4 weken. Zo krijg je 4 x een afstemming op je kindje. Wat wil je kindje jou vertellen? Wat wil je jouw kindje vragen? Hoe kunnen jullie je samen het beste voorbereiden op de bevalling? Wat vindt jouw kindje fijn? Wat niet? wat is er nodig om het leven goed te starten? De laatste afstemming is een brief van het kindje speciaal voor haar ouders.
  • Bedrijfsafstemming. Voor alle bedrijven, eenmanzaken of afdelingen. Zie hiervoor het aparte kopje Bedrijfsafstemmingen. 


   Alle genoemde hulp vervangt niet een bezoek aan een arts of ziekenhuis. Het is raadzaam bij een klacht eerst uw huisarts te raadplegen.