Jouw
energie, jouw hart, jouw woorden

Hoe werkt het

Zodra ik een volledige aanvraag heb ontvangen, voor jezelf of je kind, ga ik aan de slag met de afstemming. Een Luisterkind- afstemming gaat op energetisch niveau, van hart tot hart. Zodra het contact is gemaakt, gaan we in gesprek. In dit gesprek komt vaak snel naar voren waar er inzichten en veranderingen mogen komen.

De ene keer kunnen we tijdens de afstemming al verandering inzetten maar altijd komen er handvatten naar voren waar je zelf mee aan de slag kan. De antwoorden en handvatten komen uit jou, jij bent degene die aan het woord is, ik stel slechts vragen. Alles wat besproken wordt tijdens dit gesprek noteer ik en stuur ik naar je toe.

Een afstemming gaat op afstand en via energie. Dit betekent dat je niet naar mij toe hoeft te komen op tijd en locatie. Jij of je kind kan rustig doorgaan met geplande bezigheden.          

Weet dat ...
Een afstemming confronterend kan zijn. Misschien komen er dingen naar voren (vanuit je kind) die je niet plezierig vindt. Ook voor die stukken komen er nieuwe inzichten en handvatten.
         

"Jouw dochter laat zien wat jij haar als voorbeeld geeft, dus hoe goed zorg jij voor jezelf?"


Na de afstemming mag je zelf aan de slag met de aangereikte handvatten. Op deze manier haal je het meeste uit de afstemming. Dit effect is soms meteen zichtbaar, soms heeft het wat tijd nodig.


Lees de afstemming vaker door en geef het de tijd die ervoor nodig is.